Sådan sikreres vores kunders forretningsmæssige resultater ved at tiltrække og udvælge de bedste kandidater

KARSBERG, et førende rekrutteringsfirma i Danmark, tror på at opbygge langsigtet samarbejde til rekruttering med vores kunder og kandidater. Vores vision er at hjælpe vores kunder med at nå deres målsætninger ved at forstå vores kunders kultur, situation og målsætninger, og derefter tiltrække og udvælge de bedste kandidater. I denne blog beskriver vi, hvordan vi sikrer vores kunders forretningsmæssige resultater og personlighedsmæssig sparring gennem hele rekrutteringsprocessen.

KARSBERG fokuserer på at forstå vores kunders forretning og kultur. Vi skal også forstå vores kunders målsætninger og hvorledes målene skal nås. Vi har succes, når vores kunder, kandidater og KARSBERG opbygger et åbent og tillidsfuldt samarbejde. Dette giver de bedste resultater for alle på både kort og lang sigt.

Vi har en omfattende proces, der er designet til at trække de bedste kandidater ud og sikre, at de passer til vores kunders kultur og mål. Vores proces inkluderer personlighedstest og en dybdegående interviewproces for at sikre, at vi ender med de bedste kandidater til jobbet.

Efter at have fundet den rette kandidat til vores kunder, stopper processen ikke der. Vi arbejder videre på at sikre, at kandidaten passer godt ind i deres nye job ved at facilitere en workshop om onboarding sammen med kunden. Vi sikrer også, at kandidaten er i stand til at møde deres performance mål gennem vores løbende personlighedsmæssig og forretningsmæssig sparring.

Som en del af vores præstationsoptimeringsprogram sikrer vi også, at kandidaterne får en præcis og motiveret personvurdering. Denne vurdering inkluderer motivationsfaktorer, ledelse, og opmærksomhedsområder, og bliver brugt af kunden under onboardingprocessen.