Er du også en dancing queen?

Abba var en legendarisk svensk popgruppe, der var aktiv i 1970’erne. Gruppen bestod af fire medlemmer: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad. Abba er bedst kendt for deres hits som “Dancing Queen” og “Waterloo”

Gruppen blev dannet i 1972 og udgav deres første album senere samme år. De opnåede global succes i 1970’erne med deres iørefaldende popsange. I 1979 meddelte gruppen, at de ville opløses.

Siden opløsningen har medlemmerne af Abba fortsat arbejdet på forskellige projekter. Björn Ulvaeus og Benny Andersson har skrevet musicals sammen, mens Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad begge har udgivet soloalbums.

Abba har solgt over 380 millioner plader på verdensplan og er en af de bedst sælgende musikgrupper gennem tiderne. Deres musik er fortsat populær i dag, og de nævnes ofte som en indflydelse af moderne popstjerner.

Abba er for nyligt genopståede, og afholder koncerter, hvor det er kloner af dem, der afholder koncerterne. Så hvis du er stor fan, kan du stadig nå det.