Få penge for brugt it-udstyr

Når man driver en virksomhed, vil man gerne brandes på at gøre en forskel.
En miljørigtig adfærd er noget, mange kunder meget gerne vil forbinde virksomheder med.
Det betyder man har tænkt over, at virksomheden skal være mere grøn og dermed mindske belastningen af vores skønne klode.
Ved at kunne genbruge IT-udstyr, kan man undgå at smide det ud i første omgang.
Brugt IT kan nemlig være penge værd. Det er især mærke, stand, tyverisikring og funktionsdygtighed, der er afgørende for om det kan genbruges. Hvis det er tilfældet det kan genbruges kan man få en god pris for det. Ellers er der en professionel samarbejdspartner, der kan bortskaffe IT-udstyr på en bæredygtig måde, for at undgå forkert skrotning.
Få en forhåndsvurdering af brugt IT, så man som virksomhed får en fornemmelse for, om der kan være penge i det brugte guld.

Hvilken slags it-udstyr bliver opkøbt?

Det er primært servere, harddiske og storagesystemer der opkøbes. Ligeledes er det båndstationer, telefonsystemer, netværksudstyr samt stationære og bærbare PC´ere. For at udstyret har en værdi skal det helst være mellem 1-6 år gammelt. Hvis man som virksomhed har IT-udstyr, der er mere end 6 år gammelt, kan det i nogle tilfælde også opkøbes. Dette kan opklares ved at tage kontakt til brugt-it.dk
Brugt IT er nu ikke længere noget, der automatisk ender på lossepladsen. Flere virksomheder har nu kontakter til leverandører, der hjælper med en vurdering af brugt it-udstyr. Dette sikrer, at flere typer af it-udstyr nu kan genanvendes og først senere skal ende dagene på en losseplads.
Det er vigtigt at understrege, at der foreligger en datasletning, inden selve IT-udstyret sendes videre. Person og forretningskritiske data er dermed sikret en sletning, således de ikke dukker op igen.
Der bruges Certus Software til dette som er med til at sikre, at dataene ikke kan genskabes.