Ferietur i Østrig

Efter en skøn tur i udlandet, nærmere beskrevet i det sydlige Østrig, fik jeg taget nogle skønne billeder. Det ene var af bjergene i baggrunden, med sole placeret lige i midten for oven – det ser ikke ud af så meget, men der kommer en masse minder frem, når jeg kigger på det.

Man skal forestille sig, at jeg sidder på en hesteryg, efter en vild galoptur hen over sletten, stopper lige op en kort stund for at nyde udsigten, og her stammer billedet fra. Samtidig var jeg på vej hen for at mødes med kæresten.

Da jeg kommer hen til stedet hvor hesten skal afleveres, er jeg så højt oppe i bjergene at jeg kunne sidde og kigge ned på trætoppene – en lidt underlig kontrast til den flade mark jeg galoperede på for kort tid siden. Det var den skønneste tur jeg nogensinde havde haft på en hesteryg og det kan varmt anbefales, hvis der som jeg er nogen der også er til hestesporten udenfor.