Hvad fylder du lige i dine garderobeskabe?

Måske skal du bruge så meget plads til dine garderobeskabe, at du er nødt til at benytte dig af Køjesenge i samme lokale, så man ikke behøver at have enkeltsenge stående ved siden af hinanden, så du kan udnytte pladsen til at have mere plads til dine elskede garderobeskabe.
Der var ikke lige mulighed for, at man kunne bygge et walk in-closet til dig, og det kommer ikke på tale at flytte til noget større, så du kan få mere plads til garderobeskabe, for det er måske en god idé for dig at lære at begrænse dig med dit tøjkøb, da det er tøj, som der fylder mest i dine skabe.
Du bliver bedt om at smide en del af det ud, men du mener altid, at du kan komme til at passe noget af det igen, at det bliver moderne igen, at det kan bruges som kostume, eller du kan bruge det som pudseklud i sidste ende.
Sandheden er bare, at du godt kan lide at samle på tøj, selvom du ikke er så god til at bruge det igen, da det så mister sin nyhedsværdi.

Få luget lidt ud i dine garderobeskabe

Når sandheden skal for dagen, så har du faktisk ingen anelse om, hvad eller hvor meget tøj du har i dine klædeskabe, og det kan tage lang tid for dig at finde frem til det, som du leder efter.
Det er også sket mindst en gang for meget, at du har købt noget tøj, som det så viste sig, at du havde et præcist tilsvarende par magen til allerede.
Det bliver bare kastet ind i skabet, efter det er vasket, og nogle gange kommer det aldrig til at blive brugt igen. Der breder sig endda en hørm fra skabene.
Der er sådan set ikke andet for, end at du får sat sagerne i system, så du altid kan finde, hvad du leder efter, for det kan også spare dig for meget tid i løbet af dagen, og det savner du virkelig.
Så slipper du også for, at dit tøj komme til at ligge og flyde forskellige steder, når du ikke kan finde plads til det i skabet.