Køb snus online lige her

Brugen af snus, et røgfrit tobaksprodukt, har vundet indpas i de senere år som et alternativ til cigaretter. Snus er en type fugtigt snus, som er en fintmalet tobak, der placeres mellem kinden og tandkødet eller undertiden inde i overlæben. Det adskiller sig fra tyggetobak ved, at det ikke indebærer, at man skal spytte spyt ud. 

Snus har mange fordele i forhold til traditionelle cigaretter. En af fordelene er, at det ikke kræver indånding af røg, hvilket reducerer risikoen for flere kræftformer, f.eks. lungekræft og halskræft. I modsætning til de fleste andre former for nikotinerstatningsterapier på markedet kan snus desuden bruges diskret uden at afgive lugt eller efterlade spor i brugerens ansigt eller på tøjet. Desuden rapporterer mange brugere, at brugen af snus hjælper med at reducere trangen til cigaretter hurtigere end andre nikotinerstatningsprodukter. Køb det hos Nikopouches.

En anden bemærkelsesværdig fordel ved brug af snus er, at det kan bidrage til at forbedre mundhygiejnen. Da der ikke sker nogen forbrænding ved brug af snus og ingen indånding af røg er nødvendig, er der færre giftstoffer, der kommer ind i munden og kroppen i forhold til at ryge konventionelle cigaretter. Undersøgelser har endda antydet, at regelmæssig brug af snus kan reducere karies på grund af det høje pH-niveau og det lave sukkerindhold. 

Brug af snus giver også miljømæssige fordele i forhold til rygning af cigaretter; det efterlader ingen rester på møbler eller vægge og producerer ingen passiv rygning eller giftige affaldsprodukter som cigaretskodder eller papiremballage. Da der ikke er behov for ild for at indtage snus, er der desuden færre tilfælde af utilsigtede brande, der skyldes, at cigaretterne falder ned på brændbare materialer som møbler eller tæpper. 

Selv om der fortsat er visse sundhedsrisici forbundet med brug af snus – f.eks. hjerte-kar-sygdomme og tandskader – kan disse risici reduceres, hvis brugerne har sikre vaner, når de bruger produktet (f.eks. ved at holde det væk fra gravide kvinder). Desuden kan omhyggelig overvågning af læger yderligere reducere sundhedsrisikoen ved langvarig brug ved at give individuelle råd baseret på specifikke livsstilsfaktorer og sundhedsforhold i forbindelse med brugerens brugsvaner.