Nyd sommeren på Marriot

Sommeren er her, og det er tid til at begynde at planlægge dine sommeraktiviteter. Der er ingen bedre måde at fejre sommerens start på end med en sommerfest! Marriot Hotel tilbyder en særlig sommerfest i år, komplet med musik, mad og sjove aktiviteter (Få mere info på sommerfest københavn). Her er hvorfor du bør komme ud og deltage i festlighederne. 

The Venue 

Marriot Hotel er kendt for sine smukke udendørsarealer, der er perfekte til enhver lejlighed. Hotellet har frodige haver med masser af siddepladser og gangstier, der tilbyder en fredelig flugt fra hverdagens travlhed. Uanset om du ønsker at gå en tur i haven eller bare læne dig tilbage og slappe af i en af deres behagelige stole, er der masser af muligheder for alle typer gæster. Desuden tilbyder hotellet gratis trådløs internetadgang på hele ejendommen, så du kan holde forbindelsen, mens du nyder dagen.  

Musikken 

Til Marriot Hotels fest vil der være livemusik fra lokale og internationale kunstnere samt DJ’s, der spinner nogle af dine yndlingsnumre hele natten lang. Du kan danse løs til dine yndlingssange eller bare lytte i fred og nyde al den søde musik! Det vil helt sikkert sætte den perfekte stemning for en uforglemmelig oplevelse. 

Maden 

Ingen god fest er komplet uden mad! Til Marriot Hotels sommerfest vil de have en række lækre retter til rådighed, som du kan vælge imellem, herunder mexicansk, italiensk, kinesisk, kinesisk, amerikansk, græsk og meget mere! Du kan også nyde forfriskende drikkevarer som smoothies, cocktails eller mocktails – noget for enhver smag!  

Hvis du er på udkig efter en god måde at starte sommeren på, så kom ud og vær med til Marriott Hotels særlige sommerfest! Vi lover, at det bliver en uforglemmelig oplevelse fyldt med god musik, lækker mad, fantastiske mennesker … og vigtigst af alt sjov! Så gå ikke glip af det – snup dine billetter i dag, før de bliver udsolgt! Vi ses der!