Solceller som energikilde

Vi bliver hele tiden bombarderet med opfordringer til at være mere miljø bevidste også når det gælder vores måde at opvarme vores boliger på – nogen kalder det Klimaenergi, og her under kan man finde det mange af os kender som solenergi – de her sorte plader der som oftest sidder oven på taget. Jeg har da også af og til set dem på store arealer når jeg har kørt en tur ude på landet – her tænker jeg at det må være det man kalder solceller til erhvervslivet. Ikke at det ser kønt ud med Solceller erhverv, men det er en god klimaløsning for dem der anvender store mængder af energi – og med de store udgifter der er opvarmning lige for tiden, må det være en stor økonomisk besparelse tillige.
solcelleanlæg
Solcelleanlæg findes altså både til erhvervslivet og til private, og jeg ser da også flere og flere der anvender solanlæg på deres tage på de private huse rundt omkring i landet, men også på tagene af mindre virksomheder. Jeg selv har da også lige selv fået et solcelle anlæg installeret, og jeg glæder mig til at se hvor mange penge jeg kan spare i længden med det. Jeg vil ikke sige at det ser kønt ud, men for mig gælder det også bare at det er klimavenligt og økonomisk.

Jeg gad vide om man på sigt vil se alle husene i landet med et solcelleanlæg, de store sorte plader på taget – solcelleanlæg med batteri eller uden. Jeg selv er i hvert fald rigtig glad for mit eget solcelleanlæg, og jeg har det godt med at jeg bidrager med at tage hensyn til klimaet på jorden. Jeg får jo min opvarmning – så kan jeg jo ligeså godt anvende solcelleanlægget frem for noget andet. Jeg er fuldt ud tilfreds med den løsning, og selvom det ikke er så kønt at se på, så er det væsentligt billigere end jordvarme, og jeg får den samme varme indenfor i huset. Så i bund og grund kommer der nok flere anlæg.