Specialist i zink, kobber og aluminium

Bag navnet Malmkjær blik og Facadebeklædning står jeg, Mads Malmkjær, en erfaren blikkenslager med mere end 20 års erfaring i branchen. Mit arbejde består i at tilbyde ydelser inden for facadebeklædning, tagarbejde og vedligeholdelse til både private og erhvervskunder. Som specialist i zink, kobber og aluminium går jeg op i at levere kvalitetsbevidste og fleksible løsninger, der imødekommer mine kunders behov og forventninger.

Som blikkenslager arbejder jeg primært med zink, kobber og aluminium til forskellige projekter, og jeg har opbygget en specialviden inden for disse materialer. Zink er særligt populært til facadebeklædning, og det er et holdbart og slidstærkt materiale, der er nemt at arbejde med. Kobber har til gengæld en smuk patina, der gør, at det ældes elegantly og passer til netop din bygning. Aluminum er også slidstærkt og nemt at arbejde med og egner sig godt til tagarbejder. Uanset hvilket materiale jeg arbejder med, sørger jeg for at levere håndværk af høj kvalitet.

Jeg tager alle projekter seriøst og sætter en ære i de detaljer, det kræver at opnå et flot og funktionelt resultat. Jeg har udført mange forskellige opgaver gennem tiden, og jeg har både stået for omfattende tagarbejder, restaurering af facadebeklædning samt montering af tagrender, nedløbsrør og inddækninger. Jeg går op i at finde løsninger, der passer til mine kunders behov og ønsker, og jeg laver altid grundige forundersøgelser for at sikre, at det færdige resultat bliver optimalt.

Jeg stiller høje krav til mig selv og mit arbejde for at sikre, at jeg leverer en service, der matcher mine kunders forventninger. Derfor er jeg altid klar til at vejlede, rådgive og hjælpe mine kunder med at finde den bedste løsning til deres projekt, uanset om det er en mindre eller en større opgave. Jeg går op i at give mine kunder en god service hele vejen igennem, fra start til slut og tilbyder altid en god dialog omkring opgaven og dens udførelse.