Tag med på en rejse gennem verdens oceaner

Værmed på vores tur i verdens oceaner, når vi udlever vores drøm og sejler verden rundt.

Fra drøm til virkelighed

Vi købte vores første sejlbåd i 2015, og siden dengang har vi sejlet 2 år i Danmark, 2 år i Middelhavet, og er nu kommet til Panama, hvor vi skal igennem kanalen mod Stillehavet i slutningen af 2023.

Omhyggelig planlægning

Der har været meget planlægning i årenes løb, og tidspunktet har skulle tilpasses med skolegang og arbejde. Vi har solgt huset og næsten alt indbo for at realisere vores drøm om at sejle jorden rundt.

En rejse gennem verdens oceaner

At sejle verden rundt er en drøm for mange, men det kræver mod, beslutsomhed og en vis grad af eventyrlyst. På vores rejse oplever vi en verden af ​​forskellige kulturer, sprog og landskaber. Fra de idylliske øer i det caribiske hav til de majestætiske fjorde i New Zealand, er hver dag en ny oplevelse.

Livet ombord

Livet ombord på en sejlbåd byder på både udfordringer og belønninger. Vi lærer at leve i harmoni med naturen, at navigere efter stjernerne og at være taknemmelige for de små glæder i livet. Selvom det kan være hårdt arbejde at sejle, er det også utroligt givende at være i stand til at udforske fjerne destinationer og møde nye mennesker undervejs.

En uforglemmelig rejse

At sejle jorden rundt er ikke kun en rejse, det er en livsændrende oplevelse. Vi har skabt minder, der vil vare livet ud, og vi er taknemmelige for muligheden for at kunne udforske vores smukke planet til søs. Vi ved, at vores eventyr kun er begyndelsen, og vi ser frem til de mange oplevelser, der venter os på vores fortsatte rejse gennem verdens oceaner.