Effektivt kosttilskud med Herbalife

Det er ikke bare sådan at man kan gå ind i en forretning og købe deres produkter, men man kan kontakte herbalcenter.dk og blive medlem, og så kan man bare shoppe løs. De henvender sig til os der ikke stiller og tilfredse med mindre end det bedste. Derfor har jeg også anvendt nogle af Herbalife produkterne, og gør det stadig. tidligere var det for at tabe mig, og nu bruger jeg det i forbindelse med min træning, da de har det bedste kosttilskud med protein. Da jeg var på slankekur med Herbalife, tabte jeg mig 10 kg og jeg fik så også overskuddet til at komme i gang med at gå, løbe og styrketræne – en ting ad gangen. Jeg er sikker på, at havde jeg ikke fået tabt de 10 kg først, var jeg aldrig kommet i gang med min træning.

Herbalife i smoothies

Det er min nemmeste måde at få min morgenmad på, og for at være sikker på at jeg også får de mineraler og vitaminer som min krop har brug for, putter jeg lige noget af Herbalife produkterne i. Jeg var lige inde på Herbalcenter.dk og kigge mig omkring, for at se om der var kommet nye produkter som jeg lige ville teste af – Jeg oplevede at HerbalCenter virkelig har fået en super flot hjemmeside, hvor jeg kunne få en masse nyttig information, og endda oprette mig som kunde. Hjemmesiden Herbalcenter.dk er nem at finde rundt i, og den er hurtig. Så jeg fik da også lige bestilt noget nyt.