Et stålhegn kan holde til lidt mere

Der har været afprøvet mange forskellige typer af hegn gennem tiden, og i gamle dage ville de nok have ønsket, at de havde formået at udvinde stål i samme beskaffenhed og styrke, som vi kan gøre det nu om dage, så de kunne lave store hegn med det.
For man havde skam stål for mange år siden, men det var ikke noget, som man kunne lave i samme gigantiske omfang, som vi gør det nu om dage, så det var forbeholdt rustninger, våben og andre særlige sager, og visse steder var man også ret så uheldig, hvis smeden ikke havde gjort sit arbejde godt nok, eller hvis man havde at gøre med noget dårligt stål.
Så man så ikke man stålhegn dengang, hvor man mere byggede nogle af træ, men de kunne jo nemt brændes ned, og ellers kunne man bygge nogle af mursten, men de skulle gerne være tykke og høje, og det tog tid at lave, og de skulle også vedligeholdes.

Stålhegn er den perfekte løsning

Nu bruger man jo sjældent stålhegn til at holde en invaderende fjende ud, men på sin vis gør man jo, da man kan bygge sådan et galvaniseret panelhegn for eksempel.
Man kan have et stålhegn, som man kan se gennem panelerne med, så man ikke skal være bange for, om vinden blæser det omkuld, og så bruger man jo også mindre stål på den måde, og man kan let se, hvad der er på begge sider af hegnet – men det gør så også, at hvis man forsøger at beskytte noget, så er der nogle lyssky typer, som der nemt vil kunne se, hvad de skal gøre for at komme derind.
Derfor kan man også supplere det hegn med pigge i toppen, og hegnet skal gerne være højt.
Så kan man også bruge overvågning med kamera, og man kan have vagtfolk med vagthunde, der går rundt og patruljerer området.
Men stadig er sådan et stålhegn meget mere effektivt, men hvad man har set den slags være tidligere, og det bliver spændende at se, hvor effektivt man kan gøre det i fremtiden.