Overvejer du at skifte til E-Væske?

GoSmoke e væske e juice er et sundere alternativ til cigaretter. GoSmoke indeholder ingen tobak, så der er ikke behov for at tænde den, og der produceres ingen tjære eller andre kemikalier, når du bruger GoSmoke. GoSmoke producerer også langt mindre passiv rygning end cigaretter.

E-cigaretter fungerer ved at opvarme en patron med flydende nikotin og smagsstoffer for at skabe en damp, som du indånder. Når du udånder, frigives kun vanddamp i luften. E-cigaretter indeholder ikke mange af de skadelige kemikalier, der findes i tobaksrøg, herunder tjære, kulilte og formaldehyd.

GoSmoke tilbyder en række forskellige smagsvarianter af e-væske, så du kan finde en, som du kan lide. GoSmoke’s e-væsker er fremstillet med ingredienser, der er FDA-godkendt og USP/EP-kvalitet. GoSmoke’s e-væsker er også testet af et tredjepartslaboratorium for renhed og sikkerhed.

At skifte fra cigaretter til GoSmoke e-cigaretter er en nem måde at forbedre din sundhed og spare penge på. GoSmoke e-cigaretter koster mindre end traditionelle cigaretter, og der er ingen løbende omkostninger forbundet med at bruge GoSmoke (f.eks. køb af lightere eller aske)

Fordelene ved e-cigaretter
– Ingen tobak

– Ingen grund til at tænde den

– Ingen tjære eller andre kemikalier

– Langt mindre passiv rygning

– Mange smagsvarianter

– FDA-godkendt

– USP/EP kvalitet

– Testet af en tredjepart

E-cigaretter er et sundere alternativ til rygning og har mange fordele i forhold til traditionelle cigaretter. E-cigaretter indeholder ikke tobak, så det er ikke nødvendigt at tænde dem, og der produceres ikke tjære eller andre kemikalier, når du bruger dem. De producerer også langt mindre passiv rygning end cigaretter. E-cigaretter fungerer ved at opvarme en patron med flydende nikotin og smagsstoffer for at skabe en damp, som du indånder. Når du udånder, frigives kun vanddamp i luften.
Go smoke tilbyder stort udvalg af e-væske.