Var det her en god massage?

Kender du også det med, at man kommer hjem, og man har været spændt i kroppen hele dagen, fordi man har været anspændt over at skulle klare nogle arbejdsopgaver, som man ikke havde så meget tid til det?
Det er rart at komme hjem, men så kan man også mærke hele kroppen på en anden måde, som man skifter uniformen ud med noget tøj, der er mere komfortabelt at gå i.
Man forsøger at massere de steder på kroppen, som der virker ømme, om det er skuldrene eller fødderne, og det hjælper da også lidt, men man kan godt mærke, at man ikke kan komme til at fra alle vinkler – og desuden ved man ikke, om man gør det godt nok, for som en Kiropraktor Aalborg nok vil kunne sige til dig, så kan man ende med at gøre det værre, hvis man drejer og leger med kroppen for meget på den måde.
Hvem har ikke prøvet, at man fik krampe i en legemsdel, eller nakken låste sig, så man ikke kunne dreje hovedet?

Den massage skal gøre godt

Det kan så være, at man har en partner eller lignende, som der gerne vil give en en massage, og den person kan så komme omkring de steder på kroppen, som man ikke selv kan nå, men derfor er det jo ikke nødvendigvis en virkningsfuld massage.
Bevares, den kan være intim og nær og af den grund være god, men det er ikke sikkert, at det løsner på nogle spændinger.
Så kender man måske en, som der kan finde ud af at udføre massage og gør det tit, så man kan høre vedkommende af, om der er tid til, at man selv kan få en massage.
Men vil man være på en sikre side, så bør man sætte en aftale op med en massør, hvor man ved, hvornår den massage skal finde sted, så man kan få løsnet op i kroppen.
Hvis man tit oplever, at kroppen spænder med videre, kan det være på sin plads, at man med jævne mellemrum besøger en massør, så man kan få bugt med de skavanker, der kommer og går, så man ikke ender med vedvarende problemer.